Steelux.nl | Webteksten

Steelux.nl | Webteksten

Het bedrijf Steelux zocht websiteteksten met een toon die past. Jong, enthousiast en toegankelijk. Ik mocht die teksten schrijven, ontdek hier het resultaat. 


Webteksten die passen

Steelux verkoopt industriële meubels aan particulieren. Het bedrijf komt voort uit Povag, dat is gespecialiseerd in industriële meubels voor bedrijven. En de wereld van industriële meubels is er één van no-nonsense en een niet-lullen-maar-poetsenmentaliteit. Daar wilden ze dan ook passende webteksten bij. Niet te glad, maar oprecht, enthousiast en betrokken en gericht op een breed publiek. En met zo min mogelijk woorden.

Wat kon ik betekenen?

Aan de hand van een telefonisch interview met eigenaar Bart Pongers en enkele schriftelijk input verwerkte ik de Steelux-identiteit in korte, bondige teksten. Het leidde tot teksten met een informele toon, vol je’s en jij’s, en een positieve vibe. Ik bespreek de liefde voor het vak, de superscherpe prijzen en intrinsieke overtuigingen van het bedrijf. De tekst benadrukt, in samenwerking met de foto’s, het enthousiasme van de jonge organisatie. Daarnaast ligt de focus op de wensen van de lezer/klant. Steelux staat dichtbij de klant en levert graag maatwerk. Dat mag dan ook terugkomen in de schrijfstijl. 

Resultaat     

Bekijk hieronder enkele impressies van de Steelux-website. Of kijk voor het volledige resultaat natuurlijk even op de website zelf. 


Teksten nodig voor jouw website? 

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die je websiteteksten aansluit op jouw identiteit? Die in de huid kruipt van jouw doelgroep en de vragen stelt die zij zouden stellen?  Die tekstschrijver heb je gevonden! Ontdek meer over mijn stijl op mijn webteksten-pagina of neem gewoon even contact met me op en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.