Wie ben ik?

Over mij

Ik ben een schrijver. Niet zo’n schrijver die vanuit zijn Franse vakantiehuis ieder jaar een nieuwe misdaadroman produceert. Ik ben zo’n schrijver die jouw bedrijf of organisatie helpt je verhaal beter over te brengen op je doelgroep. 

Zo’n schrijver

Ik ben een schrijver die eigenlijk best wel veel tijd besteedt aan niet-schrijven. Ik stel vragen, verdiep me in mensen en onderwerpen, denk na over strategieën en concepten en ga een stap verder dan woorden foutloos op papier zetten. 

Ik wil mensen intrigeren, overtuigen, informeren of laten lachen. Met teksten die makkelijk lezen en luisteren, of ze nu over modulaire webapplicaties of lieve rappers gaan. 

Ben jij op zoek naar zo’n schrijver? Dan hoop ik je snel te spreken. 

Mijn verhaal

Ik had een kind moeten zijn dat schriften vol schreef met zelfverzonnen verhalen. Een bevlogen reporter van de schoolkrant die iedere week de directeur het vuur na aan de schenen legde.  Maar dat was ik niet. 

Ik zat urenlang voor de televisie. Verdiept in The Lion King of The Jungle Book. Ik verslond boeken over Griekse mythen en Britse tovenaarsleerlingen. Ik wisselde 2Pac’s All Eyez On Me af met Simon and Garfunkel en Eminem’s Marshall Mathers LP met Fleetwood Mac. 

Had ik een fascinatie voor tekst? Niet per se. Ik werd gefascineerd door verhalen. In welke vorm dan ook. De kracht van woorden die iets teweegbrengen bij mensen. 

Die fascinatie veranderde nooit. Het schrijven leerde ik later. Nu gebruik ik webteksten, interviews, scripts, persberichten en blogs om het verhaal van jouw bedrijf of organisatie zo sterk mogelijk over te brengen op je doelgroep. Vanuit jouw strategische doelen, maar nog altijd om iets bij mensen teweeg te brengen.