Jotem Water Solutions: wanneer elke druppel telt | Websiteteksten

Jotem Water Solutions: wanneer elke druppel telt | Websiteteksten

We stevenen af op een wereld waarin veilig drinkwater ook voor ons niet vanzelfsprekend meer is. Daarom moeten we elke druppel water optimaal gebruiken. Dat maakt Jotem Water Solutions mogelijk. Hoe? Dat hielp ik ze vertellen op hun gloednieuwe website.

Wat was de opdracht?

Jotem Water Solutions redt de wereld, zonder dat we het doorhebben. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar het watertechnologiebedrijf speelt een belangrijke rol in het creëren van voldoende veilig en betrouwbaar water. Overal ter wereld. Ze veranderen zeewater in drinkwater, verwijderen medicijnresten uit beken en rivieren en zorgen voor slim hergebruik van afvalwater. Een essentieel bedrijf dus, maar dat vinden ze zelf moeilijk om te vertellen. De mensen bij Jotem maak je blij met ingewikkelde technische uitdagingen, niet met teksten schrijven. Daarom mocht ik ze daarbij helpen.

Wat kon ik betekenen?

Hoewel ik al enige tijd met Jotem samenwerk begrijp ik nog altijd bar weinig van de technologische inhoud. En dat moet ook. Daardoor ben ik nog verbaasd over zaken die voor hen gesneden koek zijn, stel ik de vragen die een leek (of klant) kan hebben en help ik ze om hun kennis te vertalen naar normalemensentaal. Daarnaast vertaalde ik hun nieuwe positioneringsdocument naar passende webteksten, met de juiste tone of voice en de juiste stijl. Daarnaast verwerkte ik technische input van gerealiseerde projecten tot toegankelijke projectpagina’s, met een vleugje inhoud. Met de vette designs van Vorm & Vorm komt alles nu mooi samen op de nieuwe website.

Wat is het resultaat?

Met de nieuwe website en nieuwe teksten is Jotem klaar voor de toekomst. Met woorden die hun ambities en kwaliteit verwoorden, projecten die de woorden illustreren en een design dat net zo soepel werkt als hun waterzuiveringsinstallaties. Een mooie volgende stap in de samenwerking met Jotem! Benieuwd naar het resultaat? Check de impressies hieronder of bezoek de website van Jotem zelf!

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.