Laatste werk

Jotem Water Solutions: wanneer elke druppel telt | Websiteteksten

We stevenen af op een wereld waarin veilig drinkwater ook voor ons niet vanzelfsprekend meer is. Daarom moeten we elke druppel water optimaal gebruiken. Dat maakt Jotem Water Solutions mogelijk. Hoe? Dat hielp ik ze vertellen op hun gloednieuwe website.

Meer lezen

Het VAVO Lyceum van Twente | Interviews en websiteteksten

Meer lezen

‘In het Hanzejaar zagen we Deventer op zijn mooist’

Meer lezen

Deventer Hanzehistorie in 40 verhalen

Meer lezen

Heerlijkheid Linde leidt de weg naar duurzame landbouw

Sanne en Christian Klein Koerkamp extensiveerden hun intensieve melkveehouderij in Lettele en openden Stadsboerderij Heerlijkheid Linde in Schalkhaar. Hier boeren ze met oog voor mens én natuur en brengen ze stad en platteland samen. ‘We hadden nooit kunnen voorzien dat er zoveel behoefte aan was.

Meer lezen

BIM4ALL: bouwen aan veilige en leefbare wereld | Websiteteksten

Uitputting van grondstoffen, stijgende energieprijzen en groeiende klimaatproblematiek vragen om een nieuwe vorm van bouwen. Slim, circulair en met de kracht van technologie. BIM4ALL maakt dit mogelijk. Ik hielp hen vertellen waarom en hoe, met hun websiteteksten.

Meer lezen

Witteveen+Bos maakt van rioolwater een potentiële goudmijn

Met een wereldwijde watercrisis in het vooruitzicht moeten we iedere waterdruppel optimaal benutten. Daarom ontwikkelt Witteveen+Bos met verschillende partners de Waterfabriek, waar ze rioolwater omzetten in waardevolle grondstoffen voor mens én natuur. Initiatiefnemers Arjen van Nieuwenhuijzen en Rosanne Schrijver: ‘We hebben bewezen dat het kan, nu is het tijd om de techniek in de maatschappij te gebruiken.’

Meer lezen

De kracht van 4people | Websiteteksten

In een tijd van schaarse arbeidskrachten blinkt 4people uit in het vinden van de juiste matches voor de Bouw, Infra en Milieu. Ik gaf woorden aan hun onderscheidend vermogen, met websiteteksten voor hun divisie Detachering en Executive Search.

Meer lezen

Sanering Nepromaterrein Arnhem | Boek

Onverklaarbare hoofdpijnklachten, prikkende ogen en slechte nachtrust bij bewoners van de Arnhemse Burgemeesterswijk bracht één van de ernstigste bodemverontreinigingen in Nederland aan het licht. Samen met TAUW, in opdracht van de Gemeente Arnhem, schreef ik een boek over de sanering van het voormalig Neproma-terrein.

Meer lezen

Vakmannen en powervrouwen | Videoscript

HKV Ochten levert maatwerk bedrijfskleding en -materialen. Ze maken kwaliteit persoonlijk. Ik mocht ze helpen vertellen hoe. In deze promovideo van Bullseye Filmpartner en Golbach & Co.

Meer lezen