Wat ik doe

Tekstschrijver, copywriter of content specialist?

 

Ik hou van een goed verhaal. Door een goed verhaal lees je ’s avonds in bed toch nog één bladzijde verder, wordt één aflevering van een serie een bingewatchmarathon en koop je wel bij het ene bedrijf en niet bij het andere. Ik maak van jouw verhaal graag een goed verhaal. En of je me dan een schrijver, tekstschrijver, copywriter, content specialist of woordenwonder noemt maakt me eigenlijk niet zo veel uit.  

Mijn expertise

Ik weet van alles een beetje en van niks heel veel. Een generalist in hart en nieren. Dat maakt dat ik voor veel bedrijven en organisaties een goede ‘vertaler’ ben: iemand die hun vakkennis vertaalt naar het kennisniveau en de belevingswereld van de doelgroep. Ik creëer een verhaal dat leeft voor een breed publiek. Vaak op een vlotte, toegankelijke manier en als het kan met een beetje humor. Gewoon omdat ik heilig geloof dat niemand zit te wachten op wollige tekst en gebakken marketinglucht. 

Wat ik (onder andere) schrijf

Het verhaal staat voor mij als tekstschrijver altijd centraal. De vorm waarin ik het vertel kan echter verschillen, afhankelijk van het doel, doelgroep of medium. Met mijn journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring beheers ik veel verschillende schrijfdisciplines, waardoor ik een breed spectrum van teksten kan bieden. Zo schrijf ik onder andere:

Zoek je andere creatieve teksten?

Een bloedstollende reportage? Een hilarisch sfeerverslag van je bijeenkomst? De missie en visie van jouw organisatie in een hapklare tekst? Ik word nu al enthousiast. Heb je teksten nodig die net wat extra creativiteit vragen, ik sta graag voor je klaar. Neem gerust contact met me op en hopelijk kan ik iets voor je betekenen.

Markten en branches

Mijn werk bestaat voor een groot deel uit het leren van nieuwe dingen. Ik leer over mensen, over bedrijven, producten, branches en markten. Dat is mede waarom ik zo gelukkig word van dit leven als tekstschrijver én het is de reden dat ik nu over een brede basiskennis beschik van allerlei sectoren. Zo was en ben ik tekstschrijver voor verschillende tech-bedrijven, verzekeraars, marketingbureaus, overheden, transportbedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen en stichtingen, animatiebureaus en vele MKB’ers en ZZP’ers. Wil je voorbeelden zien van de branches waarvoor ik schreef en wat ik als tekstschrijver voor hen kon betekenen? Kijk dan eens bij mijn recente projecten of referenties.

Een veelzijdige tekstschrijver nodig?

Heb jij een verhaal over jezelf, je bedrijf, je product of dienst en wil je dat effectief overbrengen op je doelgroep? Ik help je graag met het schrijven van strakke teksten. Neem contact op en hopelijk kan ik iets voor je betekenen!