Topicus | Beleggen om je dromen waar te maken | Campagne tekst, blog

Topicus | Beleggen om je dromen waar te maken | Campagne tekst, blog

Hoe kan een computerprogramma jou helpen een Porsche bij elkaar te beleggen? Ik vertelde het verhaal van Martijn. Voor Topicus Finance.


Teksten over IT, maar wel voor mensen

Martijn belegt zelf. Niet dat hij een superexpert is, maar met behulp van een adviseur en handige IT-oplossingen van Topicus kan hij best slimme inschattingen maken. En dat leverde hem mooi de Porsche op waar hij altijd van droomde. Voor de landelijke campagne van Topicus Finance schreef ik als copywriter deze blog in naam van Topicus Finance-directeur Clint van Haalen. Het doel? IT terugbrengen naar begrijpelijke, menselijke proporties. Geen jargon, geen technische abracadabra, maar het waarmaken van echte dromen. Met behulp van technologie.

Pakkende webteksten

Als copywriter voor Topicus keek ik als buitenstaander naar technologische innovatie. Ik bewaakte de maatschappelijke relevantie van blogs, artikelen, persberichten en campagneteksten en vertaalde technische materie naar begrijpelijke taal. Want juist nu technologie zo belangrijk is in ons dagelijkse leven, is het belangrijk dat we technologie leren begrijpen. Daarom wil ik als copywriter ingewikkelde stof terugbrengen naar interessante, laagdrempelige en pakkende teksten. Of het nu gaat om offline teksten, of online content.

Het blog

Wil je weten hoe het blogartikel over Martijn werd? Bekijk dan de campagnepagina hier!

Pakkende blogs laten schrijven?

Werk jij bij een IT-bedrijf of -organisatie en worstel je met het begrijpelijk beschrijven van IT-systemen en technologische innovatie? Ik kan je als copywriter helpen. Ik kan als professionele buitenstaander jouw materie begrijpen en vertalen naar jouw doelgroep. Interesse? Neem dan eens contact op, of lees meer over blogs laten schrijven en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen!

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.