AT Automation | Het ideale machinepark | Animatiescript

AT Automation | Het ideale machinepark | Animatiescript

AT Automation zorgt voor geoliede productieprocessen. Soms letterlijk. En dat legde ik uit in dit animatiescript.


IT in normale mensentaal

AT Automation is een bedrijf van belachelijk slimme IT’ers, die de meest innovatieve hardware- en softwareoplossingen ontwikkelen voor maakbedrijven. Met zo veel kennis van IT is het soms moeilijk om als buitenstaander naar je materie te kijken. Zij vroegen mij als tekstschrijver een script te maken dat zou uitleggen wat ze doen, maar dan wel op een simpele manier.

Wensen van de kijker centraal

De sleutel lag hierbij voor het denken vanuit de kijker. De kijkers, decision makers in de maakindustrie, hebben dromen, wensen en frustraties. Door kritisch te vragen hielp ik de mensen bij AT Automation los te komen van de techniek. Ik hielp ze uitleggen wat de werkelijke waarde van hun diensten was voor de doelgroep. Hierdoor ontstond een laagdrempelige video, die toch exact vertelt wat AT Automation doet.

Scriptschrijver voor jouw animatie of video?

Wil jij jouw verhaal iets begrijpelijker, vlotter of smeuïger overbrengen op je doelgroep? Laten we samen kijken hoe we het maximale uit jouw script halen. Lees meer over mij als scriptschrijver of neem direct contact op en we bekijken samen hoe we een animatie of video kunnen maken die jouw kijker nog lang zal bijblijven.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.