Vakmannen en powervrouwen | Videoscript

Vakmannen en powervrouwen | Videoscript

HKV Ochten levert maatwerk bedrijfskleding en -materialen. Ze maken kwaliteit persoonlijk. Ik mocht ze helpen vertellen hoe. In deze promovideo van Bullseye Filmpartner en Golbach & Co.

Wat was de opdracht?

HKV Ochten levert bedrijfskleding en -materiaal aan bedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouw, industrie en logistiek. Op zich niets bijzonders, maar de manier van werken is dat wel. HKV Ochten gaat namelijk niet één, maar een heleboel stappen verder voor hun klant. Want als wij als maatschappij kwaliteit mogen verwachten van al die vakmannen en -vrouwen, dan mogen zij dat ook. Vanuit die gedachte ontwikkelde HKV een nieuwe promovideo, waarin die passie en overtuiging sterk naar voren komt.

Wat kon ik betekenen?

Ik vertaalde samen met de filmmakers de kernwaarden van HKV Ochten naar een concept en script. Het leidde tot een verhaal waarin we een ode brengen aan de harde werkers. Aan de vakmannen en powervrouwen die elke dag zorgen dat onze maatschappij blijft draaien. En daarin volledig worden ondersteund door het vakwerk van HKV Ochten. En bij een liefdesverklaring of ode past poëzie. Daarom verwerkte ik de inhoud tot (losjes) rijmende zinnen die ritme in de video brengen en tegelijkertijd vertellen wat er verteld moet worden. Zijn al die uren gangsterrap in de jaren ’90 toch nog ergens goed voor geweest.

Wat is het resultaat?

HKV Ochten kan met trots kijken naar een video die origineel, filmisch goed in elkaar zit en kernachtig vertelt waar zij als bedrijf voor staan. Benieuwd naar het filmpje? Check hem hier.


Script laten schrijven voor jouw video?

Heb je moeite om een complex verhaal om te zetten naar een laagdrempelig script voor een bedrijfsvideo? Ik ga graag voor je aan de slag! Neem contact op en ik vertel je graag hoe ik werk en wat je kunt verwachten. Eerst nog even verder kijken? Bekijk dan eens mijn meest recente werk of bekijk mijn pagina over scripts.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.