Topicus corporate website | Websiteteksten

Topicus corporate website | Websiteteksten

Topicus maakt impact met IT. Ik mocht vertellen hoe ze dat doen, met laagdrempelige websiteteksten op hun nieuwe corporate website Topicus.nl.


Impact met IT

Topicus heeft impact op ons leven. Met meer dan 1000 medewerkers werkt het aan optimale zorg, duidelijkheid en inzicht in financiën en betrouwbaar en kwalitatief onderwijs. Zo werden 3 miljoen hypotheken afgesloten via het Topicus-platform, werken 3 miljoen basisschoolleerlingen en leraren met Topicus-product ParnasSys en werd dankzij Topicus-bevolkingsonderzoeken bij 77.400 mensen gevaarlijke darmpoliepen en bij 14.400 mensen darmkanker opgespoord. 

Wat betekent dat voor jou?

Die cijfers zijn mooi, maar te abstract om te voelen. Om de impact van IT te zien wil je weten hoe Topicus jouw leven verandert. Hoe het jouw dochter met meer plezier naar school laat gaan of hoe het helpt voorkomen dat jouw vader ernstig ziek wordt. Die vragen zijn mijn drijfveer als tekstschrijver voor Topicus. Zo breng ik de menselijke waarde van innovatieve IT terug in zakelijke teksten.

Dat deed ik recentelijk in deze websiteteksten voor alle oplossingen van de sectoren Finance, Onderwijs, Zorg en Sociaal Domein. Geen diepe techniek, geen gladde commerciële praatjes, maar websiteteksten voor jou en mij. Geschreven vanuit een bedrijf dat daadwerkelijk iets wil bijdragen aan de wereld. 

Wat vond de opdrachtgever?

“Luuk schrijft heldere en doelgerichte teksten. Door zijn kritische houding weet hij de juiste vragen te stellen waardoor de kwaliteit van de tekst gewaarborgd wordt. Zijn flexibiliteit en bereidheid om mee te denken maakt dat hij een fijne en betrokken partner is om mee samen te werken. Hij verdiept zich in de materie en de persoonlijkheid van het bedrijf en weet daardoor de juiste toon te raken. Hierdoor is zowel de samenwerking als het eindresultaat van hoog niveau.”

Milou Derksen-Spaanstra, marketeer Topicus

 

Impressie van webteksten

Lees hieronder een korte impressie van mijn webteksten. Wil je ze echt in volle glorie bewonderen? Kijk dan eens op de website van Topicus


Tekstschrijver nodig voor jouw website?

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die moeilijke dingen makkelijk vertelt op jouw website? Die in de huid kruipt van jouw doelgroep en de vragen stelt die zij zouden stellen?  Ik sta graag voor je klaar! Ontdek meer over mijn stijl op mijn webteksten-pagina of neem gewoon even contact met me op en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.