Website Taurus Corporate Finance | Webteksten

Website Taurus Corporate Finance | Webteksten

Taurus Corporate Finance brengt fusies en overnames terug naar de essentie: aandacht voor de opdrachtgever en strategisch meedenken om het maximale te bereiken. Ik mocht dit verwoorden in pakkende webteksten.

Wat was de opdracht?

Ondernemen is mensenwerk. Ideeën bedenken, koppig doorzetten of een stap harder lopen voor je klant. En als het tijd is voor een fusie, overname of reorganisatie, wil je een financieel adviseur die je begrijpt. Die adviseur is Taurus Corporate Finance, specialist in fusies, overnames, restructuring & recovery uit Deventer en Eibergen. Maar hoe breng je de wereld van multiples, EBITDA, rendementen en fiscale rekensommen terug naar de wereld van ondernemers? Naar dromen over een volgende vestiging, internationalisering of een overdracht van ‘de zaak’ van vader op dochter? Daar mocht ik bij helpen, met de websiteteksten voor de nieuwe website van Taurus.

Wat kon ik betekenen?

Als tekstschrijver vertaalde ik de identiteit van Taurus Corporate Finance naar teksten die aansluiten bij de belevingswereld én toon van de potentiële doelgroep: ondernemers en met name MKB’ers. Teksten die enerzijds autoriteit en kennis uitstralen, anderzijds betrokkenheid en toegankelijkheid. Hierin werkte ik nauw samen met de directie van Taurus en marketingbureau Morskieft Ontwerpers, die de positionering en de ontwikkeling van de merkidentiteit verzorgden.

Wat is het resultaat?

Taurus beschikt over een website die een vernieuwende toon aanslaat in de wereld van Corporate Finance. Minder Wall Street, meer Deventer. Met uitgebreide ruimte voor de eigen expertise, maar wél in de taal van de ondernemer. Minder glazen kantoorgebouwen, meer persoonlijke gezichten en vakmanschap. Zo brengen we het onderscheidend vermogen van Taurus sterker naar voren en beschikt het bedrijf over een platform waarop ze de komende jaren verder kunnen bouwen. Daar mag ik gelukkig bij helpen, door het schrijven van blogs en artikelen.

Tekstschrijver voor websiteteksten nodig?

Ben je op zoek naar websiteteksten die jouw verhaal vertellen in een stijl die past bij je doelgroep? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen. Eerst nog ontdekken wat ik allemaal te bieden heb? Bekijk dan eens hoe ik jouw webteksten zou schrijven, of wat ik voor andere opdrachtgevers deed. Snel doorpakken? Top! Hier ontdek je hoe je me kunt bereiken.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.