Foticoon | Webteksten

Foticoon | Webteksten

Fotograaf Rick de Visser wilde een andere tone of voice voor zijn website. Losser, eigenwijzer, beter passend bij zijn eigen stijl. Ontdek hier of dat lukte.


Foticoon

Ik ging de opleiding Journalistiek doen en werd journalist en tekstschrijver. Tot zover mijn inspirerende verhaal. Rick de Visser deed het origineler. Als jonge praatjesmaker bleek hij geknipt voor commerciële functies bij verschillende multinationals. Een flitsend zakenleven leek in het verschiet te liggen, maar het werd een flitsende camera. Als zelfstandig bedrijfs-, portret- en evenementfotograaf volgt hij onder de naam Foticoon zijn hart.

Eigen verhaal

Rick wilde op zijn website een eigenzinnig verhaal vertellen. Tekst met een creatieve insteek die zijn identiteit goed zou verwoorden. En een beetje humor zou hebben. Ik probeerde goed te luisteren naar zijn wensen en schreef de teksten voor zijn homepage en zijn Over mij-pagina. Benieuwd hoe dit uitpakte? Lees het hieronder of bezoek de Foticoon-website!


Wil jij ook eigenzinnige webteksten?

Wil jij jouw websitebezoeker iets meer bieden dan de standaard wie-wat-waar? Ik schrijf graag webteksten waarmee je uitspringt boven de massa en de juiste snaar raakt bij je bezoeker. Ontdek meer over mij en de mogelijkheden op mijn webteksten-pagina of neem gewoon even contact met me op en ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.