Attentic | Webteksten

Attentic | Webteksten

Attentic is een new kid op the designblock. Hoe vecht je je tussen een markt met zware concurrentie? Met een origineel verhaal. En dat mocht ik schrijven.


De juiste woorden 

Tom Kroeze, de man achter Attentic, ergerde zich kapot. Hij steekt met het grootste gemak een enthousiast verhaal af over zijn bedrijf, maar hij kreeg het onmogelijk op papier. Hij zocht iemand die zijn verhaal pakkend kon presenteren in strakke webteksten. Met behoud van het enthousiasme, een jonge frisse toon én met een helder onderscheidend vermogen. Gelukkig mocht ik dat voor hem doen.

Het verhaal achter de vorm

Vormgevers hebben de neiging om te laten zien wat ze kunnen. Gave huisstijlen, flitsende visitekaartjes, topklasse websites, maar vergeten te vertellen wat ze hun klant te bieden hebben. Er zijn meer goede vormgevers, maar waarom zouden ze jou moeten hebben? Wat bereiken ze dankzij jou? Door kritisch te vragen, goed te luisteren en veel mee te denken vonden we het onderscheidende vermogen van Attentic. Dit verwerkte ik in vlotte webteksten, waarin juist het verhaal achter de vorm verteld wordt.

Impressie van de website

 

Wat vond de opdrachtgever?

“Na vele tekstschrijvers te hebben geprobeerd ben ik bij Luuk uitgekomen, en ik kan niets anders zeggen dan dat de beste keuze is geweest. Het contact met Luuk is super, ontzettend leuke en gezellige samenwerking en de kwaliteit van de teksten is exact wat ik ervan had verwacht. Luuk heeft zich echt verdiept in mijn bedrijf. Ik had een bepaalde stijl voor ogen waar ik zelf in tekst niet uitkwam, maar het wel zo kon vertellen. Luuk heeft dit opgeschreven en hier hele pakkende teksten van gemaakt. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat en laat de rest van mijn teksten absoluut weer door Luuk schrijven.” 

Tom Kroeze, eigenaar Attentic


Op zoek naar professionele webteksten?

Ben jij op zoek naar professionele webteksten die vertellen wat jij wil, maar lezen zoals je klant wil? Dan ga ik graag voor je aan de slag. Kijk eens op mijn webtekstenpagina,voor meer informatie over mijn stijl en mogelijkheden, lees meer over mijn stijl als SEO Tekstschrijver of neem natuurlijk contact me op!

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.