Wise-R | Topicus Education | Animatiescript

Wise-R | Topicus Education | Animatiescript

Alle nieuwe lesmethodes in één klik aanschaffen en gebruiken in je klas, dat wil Wise-R mogelijk maken. Een script voor Topicus Education.


Wise-R

Voor de beste leermiddelen kijk je als school verder dan de klassieke uitgevers en distributeurs. Je zoekt naar nieuwe leermiddelen die leerlingen boeien en leergierigheid stimuleren. Wat als die leermiddelen allemaal op één plek te vinden waren. Eén plek waar je leermiddelen kunt bekijken, vergelijken, uitproberen en aanschaffen. In een paar clicks. Die plek heet Wise-R. Een handige hub van Topicus Education.

Behoefte van de school

Wise-R zit technisch slim in elkaar. En dat boeit heel weinig kijkers. Wat hen wél boeit is hoe Wise-R hun dag beter gaat maken, hoe het leren leuker en makkelijker maakt voor leerlingen en hoe het de stress binnen de school vermindert. Daarom heb ik juist dát benadrukt in het animatiescript. Aan de hand van veel (kritische) gesprekken met de Topicanen kwamen we tot goede inzichten over de klantbehoeften, die we verwerkten tot een vlot en begrijpelijk verhaal. Benieuwd geworden? Bekijk de animatie hieronder!

Tekstschrijver voor scripts nodig?

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die jouw specialistische verhaal omzet in heldere woorden? Of iemand die je helpt de spreekwoordelijke en letterlijke puntjes op de ‘i’ te zetten? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen. Lees meer over script schrijven of neem direct contact met me op!

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.