ParnasSys Parro | Animatiescript

ParnasSys Parro | Animatiescript

Briefjes, Facebook, mailtjes, appgroepen… als leerkracht probeer je op allerlei manieren ouders te betrekken bij het schoolleven van hun kind. Met Parro heb je nog maar één app nodig. Ik legde uit waarom in dit animatiescript voor ParnasSys/Topicus Education.


Snel en makkelijk ouders betrekken bij school

Het ouderwetse briefje dat op weg naar huis uit je zak valt, het mailtje dat in de spam-box terecht komt, appgroepen die ontaarden in chaotische gesprekken vol schunnige grappen. Als leerkracht of school experimenteer je met verschillende communicatiemiddelen om ouders te betrekken bij het schoolleven van hun kind. Met wisselende succes en allerlei risico’s. Daarom ontwikkelde ParnasSys één simpele app waarin je supersimpel communiceert én organiseert met ouders: Parro.

Ingenieuze app, eenvoudige animatie

Applicatieontwikkeling is een kunst, met allerlei technische uitdagingen. Uitdagingen die voor de makers ontzettend interessant zijn, maar voor een schoolleider of onderwijzer totaal niet. Zij willen weten hoe makkelijk oudercommunicatie kan worden. Hoe makkelijk de app werkt en hoe het hun dag leuker en minder stressvol maakt. Daarom vertaalde ik de technische inhoud van de Parro-ontwikkelaars naar een begrijpelijk en vlot script. Een animatiescript dat relevant is voor de kijker en helder vertelt hoe het hen helpt. In combinatie met de strakke graphics van Visual Punch leidde dat tot een mooie animatie voor een sterk groeiend bedrijf en tienduizenden views op YouTube.

Bekijk de animatie!


Scriptschrijver nodig?

Zoek jij een scriptschrijver voor animaties of bedrijfsvideo’s en spreekt mijn stijl je aan? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen! Neem vrijblijvend contact met me op, of ontdek wat ik als scriptschrijver doe.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.