Monli Kids: spelenderwijs leren sparen | Persbericht | Topicus Finance

Monli Kids: spelenderwijs leren sparen | Persbericht | Topicus Finance

Hoe leer je kinderen slim omgaan met zakgeld? Een belangrijke, maar moeilijke vraag voor veel ouders. Daarom is er Monli Kids. Ik schreef een persbericht voor Topicus Finance over deze app.


Monli Kids: spelenderwijs leren sparen

Hoe leer je kinderen slim omgaan met zakgeld? Een belangrijke, maar moeilijke vraag voor veel ouders. Daarom is er Monli Kids. Hiermee leren kinderen spelenderwijs spaardoelen stellen en bijhouden.

Digitale kluis

Een nieuwe doos Lego, een nieuwe fiets, felkleurige sportschoenen, kinderen willen van alles. Maar hoeveel dat kost en hoe ze aan dat geld komen is moeilijk te bevatten. Met de Monli Kids-app leren kinderen op een leuke, eenvoudige manier sparen voor hun droomaankopen.
Met de app beschik je over een digitale kluis, die je kan beveiligen met een ‘supergeheime code’. Je bepaalt als ouder wanneer je fictief spaargeld in de kluis stopt. Kinderen kunnen dit bedrag verdelen over hun verschillende spaardoelen. Heeft je kind een spaardoel gehaald? Dan kan je het product kopen met echt geld.

Toekomst

“Kinderen begrijpen met Monli Kids al vroeg de waarde van geld. Ze leren op jonge leeftijd dat je moet sparen voor de langere termijn. En ze zetten hun eerste stappen in online bankieren. Waardevolle lessen voor de toekomst’’, zegt Rob de Negro van Monli.
Goed spaargedrag wordt bovendien gestimuleerd. De Negro: “In de volgende versie verdienen kinderen punten waarmee ze bijvoorbeeld nieuwe achtergronden kunnen ‘kopen’. Ouders sparen voor korting op digitale leermodules.”

(…)

Lees het volledige persbericht

Wil je het complete persbericht lezen? Klik op de afbeelding hieronder voor het verhaal op de website van Topicus.  

Persbericht laten schrijven voor jouw organisatie?

Wil jij een persbericht laten schrijven dat wél relevant is voor het grote publiek? Dat wél de interesse van relevante media zal trekken? Laat mij je helpen een nieuwswaardig persbericht te schrijven voor jouw organisatie. Neem snel contact op en ik kijk direct wat ik voor je kan betekenen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.