Firstglass | Bedrijfsmagazine

Firstglass | Bedrijfsmagazine

Al het nieuws uit de glasbranche. Met uitgebreide interviews, columns en nieuwsverhalen. Ik verzorgde de teksten van Firstglass, een zakelijk magazine van Service Glasherstel OverGelder.


Portretterende interviews

Hoe werk je veilig tussen langsrazende treinen en hoogspanningskabels? Hoe verandert duurzaam glas ons woonplezier?  Wat zijn de dromen van een woningbouwcorporatie? In Firstglass dook ik met tientallen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende onderwerpen. Organisaties in het VVE-beheer, de Non-profitsector, verzekeringen, retail en woningbeheer. Verhalen gerelateerd aan glasherstel, maar vooral persoonlijke en laagdrempelige portretten van bevlogen mensen. 

Zakelijk magazine voor de glasbranche

Samen met Service Glasherstel en reclamemaker Bas van Mourik maakten we een stijlvol zakelijk magazine. Gevuld met interviews, nieuwsberichten, columns en informatieve artikelen. Firstglass werd verspreid onder klanten en relaties van Service Glasherstel OverGelder. Wil je enkele artikelen lezen, of een indruk krijgen van het magazine? Krijg een indruk hieronder of kijk eens op www.firstglass.nl  


Interviews schrijven voor jouw bedrijf of organisatie?

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver voor zakelijke interviews? Ik voorzie jouw organisatie graag van persoonlijke, inspirerende of hilarische interviews met medewerkers, klanten, stadsgenoten of andere belangrijke mensen. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Bel, mail, app of stuur een bericht en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Eerst nog even meer weten? Lees dan meer over mijn interviews.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.