Spaceflight projectmanagementtool | Animatiescript

Spaceflight projectmanagementtool | Animatiescript

Met Spaceflight kan zelfs een aap een project managen. Nou ja, in het script dat ik schreef voor deze animatie dan.


Spaceflight

Spaceflight is een multi-device projectmanagementtool die het leven van projectmanagers in ieder bedrijf een stuk makkelijker maakt. Hoe? Door zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te zijn. Met duidelijke dashboards, makkelijke interfaces en supereenvoudige invoer van gegevens houd je altijd grip op je lopende projecten (en begrotingen).

Focus op voordelen

Alleen al bij het woord ‘projectmanagementtool’ denk je aan ingewikkelde applicaties en IT. Daar wordt niemand gelukkig van. Daarom kozen Jouri Verhoeven van Visual Punch en ik voor een andere benadering. We vergaten de techniek, maar focusten ons op de directe voordelen voor de klant. Met een laagdrempelig script, met een beetje humor en een beetje Amerikaanse overdrijving vertellen we in simpele bewoordingen wat de kijker aan de tool heeft.

Internationale tekst

Spaceflight is een Nederlandse tool, voor de internationale markt. Ik legde met het Nederlandse script de basis voor een internationale tekst, die breed ingezet werd. Hierin probeerde ik de Nederlandse tekst toegankelijk te maken voor de Engelse taal. Daarom schreef ik een script dat geen ingewikkelde dubbelzinnigheden, te genuanceerde zinnen of lastig te vertalen humor bevatte. Dat scheelt de opdrachtgever tijd én geld. En ik vind het tof om mijn eigen animatiescript in het Engels te horen.

Tekstschrijver voor animaties en video’s nodig?

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die pakkende scripts schrijft voor animatie of video? Joe *zwaait hand*. Bel, app, mail of stuur een berichtje en hopelijk kunnen we snel iets voor elkaar betekenen. Eerst nog even meer weten? Helemaal goed, kijk dan eens rond op mijn gespecialiseerde script pagina.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.