Videogame Umbrana | Kickstarter Campagne | Script

Videogame Umbrana | Kickstarter Campagne | Script

Lights… Camera… Action! We gingen full Hollywood voor deze promotievideo van videogame Umbrana. Bekijk de epische film hier.


Gandalf vs. gamer

In deze video voor Umbrana duik je in de epische wereld van trollen en ridders. Van dappere soldaten in een reis om te overleven. Maar dan wel met een twist. Umbrana is een strategygame (vergelijkbaar met Age of Empires), maar legt de nadruk op samenwerking en het bereiken van enorme prijzenpotten. Samen met Edo Draaijer van The Unemployed Chefs ontwikkelde ik een script dat een conversatie tussen een Gandalf/Morgan Freemanachtige voice-over en een verveelde gamer voorstelt. Een traditionele gametrailer in het begin,  bruusk onderbroken door de nieuwe generatie.

Inhoud met humor

In het gesprek geven we een komische twist aan de uitgekauwde filmtrailer, met een knipoog naar enkele filmklassiekers, waardoor de game een eigentijdse intro krijgt. Omdat de game op het eerste oog niet vernieuwend leek, werd dat de insteek van de conversatie. Waarbij de bijdehante gamer ineens wordt verrast. Benieuwd naar de video?

Tekstschrijver voor originele scripts nodig?

Zoek jij een copywriter die jouw video of animatie extra schwung geeft met pakkende scripts? Lees meer over mijn specific set of skills of bel, mail, app of stuur een bericht. Hopelijk kunnen we snel iets voor elkaar betekenen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.