De verrassend groene wereld van asfaltproductie | Videoscript | Bedrijfsvideo NTP

De verrassend groene wereld van asfaltproductie | Videoscript | Bedrijfsvideo NTP

Bij asfalt denken we aan stinkende teerluchten en schadelijke uitlaatgassen. Maar is dat wel terecht? Aannemer NTP toont een kijkje achter de schermen van asfaltproductie met deze video. Ik mocht het script schrijven.


Groen asfalt?  

Laten we eerlijk zijn. Er is weinig dat zo ‘oude industrie’ lijkt als de productie van asfalt. We denken aan rookpluimen, dampende teermassa’s en grijze grauwe industriegebieden en de groene alarmbellen gaan af. Maar wat weten we nou echt? Aannemer NTP laat de wereld binnenkijken bij hun asfaltcentrale OverBetuwe, met deze bedrijfsvideo. Vorm & Vorm maakte de beelden, ik mocht het inhoudelijke verhaal vertellen in het script. 

Inspirerende bedrijfsvideo

In de bedrijfsvideo neemt de voice-over je mee door het productieproces van een nieuwe asfaltweg. Van de schraapmachines die recyclemateriaal verzamelen, tot de schepen die het vervoeren en van de ovens tot de laboranten die plantaardige lijmstoffen ontwikkelen. Een inhoudelijk verhaal laagdrempelig verteld, begeleid door de prachtige actieshots en dronebeelden van de filmmakers bij Vorm & Vorm. Absoluut een gaaf project om aan mee te werken. 

Het resultaat 


Op zoek naar een scriptschrijver?

Ben jij op zoek jij een tekstschrijver die jouw verhaal omzet tot een krachtig script voor video of animatie? Of schiet jij video’s en ben je op zoek naar een creatieve scriptschrijver om mee samen te werken?  Neem dan snel contact op en ik kijk graag wat ik voor je kan doen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.