Living Technology | Saxion

Living Technology | Saxion

Saxion University of Applied Sciences wil innovatieve technologie ontwikkelen met maatschappelijke impact: Living Technology. Wat dit betekent? Je ziet het in deze animatie.


Impactvolle technologie

Saxion wil zich als hogeschool onderscheiden met de ontwikkeling van impactvolle technologie. Innovatieve uitvindingen van studenten, docenten en onderzoekers die een waardevolle rol kunnen spelen in ons dagelijkse leven. Zo creëerden ze de stadscampus Enschede, de parttime school en stimuleerden ze onderzoek en ontwikkeling. 

Creatieve ‘whiteboard animatie’

Om Living Technology zo sterk en leuk mogelijk uit te leggen sloeg Saxion de handen ineen met mij en The Unemployed Chefs. Samen creëerden we een whiteboard animatie met een twist. We blijven de karakteristieke hand in beeld zien, maar van white en board is nauwelijks sprake. We nemen je als kijker mee op een kleurrijke, aantrekkelijke en creatieve reis langs de plannen van Saxion. Ontdek de animatie hieronder!


Op zoek naar een tekstschrijver voor scripts?

Zoek jij een creatieve scriptschrijver die jouw verhaal omzet tot een sterk animatiescript ? Of heb je een animatiebureau en zoek je naar een tekstschrijver om mee samen te werken? Neem dan snel contact op en ik kijk graag wat ik voor je kan doen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.