Koupe | videoscript

Koupe | videoscript

Koupe is het enige ijs dat je zonder schuldgevoel kunt eten. Of je nu een fitboy of -girl bent, bezorgde ouder of emotie-eter. In deze video vertelden we waarom. Samen met filmmakers Golbach & Koot.


Grappig videoscript

Open Instagram en BAM: één en al griekse god(inn)enlijven. Durf dan nog maar eens een dikke bak ijs open te trekken op zaterdagavond. Gelukkig bestaat Koupe. Dit ijsmerk is niet alleen lekker, maar zit ook vol met vezels en eiwitten. Dit concept vormde de basis voor een promotievideo die we mochten maken voor het ijsmerk. Sam en Niek van Golbach en Koot Film maakten de beelden, ik schreef het script dat later werd vertaald. Het resultaat? Check het hieronder!

Script voor crowdfunding video

Na een ‘Best Ice Cream Award’  en prachtige verkoopcijfers in binnen- en buitenland wil Koupe groeien. De video is bedoeld voor investeerders, die via een crowdfundconstructie kunnen investeren in het merk. Voor mij als tekstschrijver lag er daarom een dubbele uitdaging: een leuk verhalend script maken, maar ook inhoudelijk sterk genoeg voor kritische investeerders. Het resultaat mag er zijn!

Meer video’s zien?

Ik schreef scripts voor uiteenlopende video’s en animaties. Om meer video’s te bekijken, kijk dan eens rond bij mijn recente projecten!

Een pakkend script voor jouw video of animatie?

Wil jij jouw verhaal een tikje smeuïger, komischer of begrijpelijker verwoorden dan je eigen vingers kunnen? Dan kan ik als tekstschrijver uitkomst bieden. Ik help je als professionele buitenstaander het maximale uit je korte script te halen en de tekst aan te sluiten op de behoeften van je kijker. Lees meer over mij als scriptschrijver of neem direct contact op en hopelijk kan ik snel iets voor je betekenen!

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.