Teunissen & Becking | Webteksten & SEO teksten

Teunissen & Becking | Webteksten & SEO teksten

Webteksten en SEO-teksten met een enthousiaste, toegankelijke én professionele tone-of-voice. Voor Teunissen & Becking.


Beleving en klantgerichtheid

Teunissen & Becking is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van badkamers, keukens en tegels. Dat is overduidelijk wanneer je binnenstapt bij hun 5000 m² showroom in Almelo, maar bleef online nog onvoldoende belicht. Ze wilden hun gedateerde website omvormen tot een stijlvolle, prikkelende omgeving die bezoekers verleidt om de showroom te bezoeken. Met mooie sfeerimpressies, strak design van Vorm&Vorm, goede fotografie en enthousiaste webteksten.

Uitnodigende webteksten

Teunissen & Becking staat voor klantgerichtheid. De beste keuken, badkamer of tegel voor jou. Ik vertaalde deze visie naar toegankelijke webteksten, waarin de lezer op informele wijze wordt aangesproken op zijn op haar behoeften. Dat betekent: webteksten in je-vorm, geschreven vanuit de wensen van de bezoeker en met een duidelijke call-to-action. Met de belofte van deskundigheid en betrokkenheid.

SEO-teksten voor betere conversie

Mensen zoeken inspiratie. Niet direct in een showroom, maar thuis op de bank. Online dus. Dat weten ze bij Teunissen & Becking heel goed. Daarom wilden ze SEO-teksten die bezoekers zouden aantrekken én inspireren. Ik schreef SEO-teksten die het zoekvolume verhogen, de identiteit van het bedrijf versterken en de online conversie verbeteren.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.