Qreate-it | Websiteteksten en landingspagina’s

Qreate-it | Websiteteksten en landingspagina’s

Belachelijk goeie websites, voor schandalig weinig geld. Dat is Qreate-it. En dat mocht ik zo tof mogelijk vertellen met websiteteksten en SEO-landingspagina’s.


Websiteteksten met een eigenzinnig toontje

Wat mij betreft kunnen alle communicatievoorschriften de deur uit. Wees gewoon jezelf, laat dat zien en je trekt meteen de klanten die bij je passen. Zo denken de mannen en vrouwen bij Qreate-It ook. Dit snel groeiende online marketingbedrijf uit Deventer is jong, eigenwijs en tegendraads waar het moet. En ze maken vette websites voor heel weinig geld.

Samen met deze creatieve nerds mocht ik als tekstschrijver de visie vertalen naar eigenzinnige websiteteksten. Teksten die passend bij hun identiteit, de juiste doelgroep aanspreken en volledig gericht zijn op vermaak en conversie. Check het resultaat snel hieronder of surf zelf even naar de website van Qreate-it. 

Conversie verhogen met landingspagina’s

Als er ergens buitensporig agressieve concurrentie plaatsvindt dan is het wel in de Google-resultaten voor online marketingbureaus. Hoe elleboog je jezelf naar één van de bovenste plaatsen? Nou, met de uitstekende SEO-kennis van Qreate-it en een beetje hulp van mij als tekstschrijver. We creëerden samen sterk conversiegerichte landingspagina’s gericht op het maken van websites en het maken van WordPress-websites. Dat deden we door we persoonlijk en informeel taalgebruik te combineren met krachtige calls-to-action en supersimpele offerte-aanvragen.

Wat vonden ze er zelf van?

Ik kan natuurlijk heel enthousiast vertellen over deze opdracht, maar belangrijker is wat de opdrachtgever zelf vindt. Gelukkig was Elia Quentin, oprichter van Qreate-it, zo vriendelijk om dat met me te delen.

“Ik verlang het beste van het team waar ik mee werk. Luuk staat altijd in mijn geheime top 3 van tekstschrijvers om creatieve magie mee te creëren. Luuk laat zien wat het verschil is tussen een tekstschrijver en een tekstschrijver die je een verhaal intrekt en je boodschap als verhaal vertelt!”

Elia Quentin, eigenaar Qreate-it.

Webteksten of SEO teksten nodig?

Ben jij op zoek naar creatieve webteksten of verleidelijke SEO teksten die jouw identiteit versterken, je doelgroep aanspreken én je conversie verhogen? Dan bekijk ik graag wat ik voor je kan betekenen. Kortom: neem vooral even contact op en ik vertel je meteen meer!

 

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.