Deventer Op Stelten krant | Interviews & Promotie

Deventer Op Stelten krant | Interviews & Promotie

Diepgravende interviews, enthousiasmerende voorbeschouwingen en komische kennismakingen. Ik schreef (bijna) de volledige Deventer Op Steltenkrant.


Tekstschrijver voor Deventer Op Steltenkrant

Deventer Op Stelten trekt bezoekers en acts uit heel Europa naar onze Hanzestad. Ik mocht als tekstschrijver bijdragen aan de promotiecampagne en verzorgde twintig diepgravende interviews, sfeervolle voorbeschouwingen en grappige kennismakingen voor de Deventer Op Steltenkrant 2019. In opdracht van VVV Deventer.

Meertalige interviews

“Bonjour, je m’appelle Luuk Talens et je voudrais…”, “Hello, this is Luuk Talens from Deventer, I would like to ask you some questions…”. Jep, m’n talenknobbel moest met veel geweld worden uitgeknepen voor de Deventer Op Steltenkrant. Interviews met Franse, Italiaanse, Spaanse en Duitse theatergroepen over de diepere laag van hun voorstelling, hun persoonlijke drijfveren en de kracht van hedendaags straattheater… De krant was één van de meest uitdagende opdrachten van de afgelopen maanden. Toch leidden de gesprekken tot inspirerende verhalen van bevlogen artiesten. Soms met een diep persoonlijk verhaal, soms met een humoristische kijk op de wereld.

Promotionele insteek

De Deventer Op Steltenkrant is een promotionele krant met een oplage van 160.000, geïnitieerd door VVV Deventer. Bij het schrijven van de artikelen was het belangrijk om de potentiële bezoeker te interesseren, intrigeren en amuseren. Met levendige en enthousiaste verhalen, een tikje poëtisch waar het kan, maar ook toegankelijk en universeel. Hopelijk heeft een deel van de 125.000 bezoekers zich door mijn verhalen laten verleiden.

Stadsmarketing …inDeventer

Als geboren en getogen Deventenaar zie ik mijn stadje als mooiste stad van Nederland. Daarom ben ik graag betrokken bij de  de citymarketing vanuit de VVV. Enerzijds door periodieke opdrachten als de Deventer Op Steltenkrant, anderzijds door wekelijks interviews te doen met spraakmakende Deventer inwoners, initiatieven of bedrijven. Deze interviews doe ik voor de rubriek …inDeventer. Bekijk hier enkele recente verhalen die ik schreef voor deze rubriek.

Interviewer nodig? 

Ben je op zoek naar een veelzijdige tekstschrijver voor geschreven interviews? Voor een bedrijfsblad, magazine of krant? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel graag wat ik voor je kan betekenen!

 

 

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.