Hero Marketing | Webteksten

Hero Marketing | Webteksten

De redders van jouw Google-ranking hadden een redder voor hun webteksten nodig. Gelukkig had ik nog een cape liggen.


Creatieve ‘Over ons’

‘Ons bedrijf staat voor servicegerichtheid en volledige ontzorging…’ blablabla. Wij internetbezoekers kunnen de gemiddelde Over Ons-pagina wel dromen. Een gemiste kans voor al die bedrijven. Want wat is een betere plek om je onderscheidend vermogen te laten zien dan een pagina die over jou gaat? De online marketeers van Hero Marketing begrijpen dat. Zij wilden een Over Ons verhaal dat past bij hun identiteit, begrijpelijk vertelt wat ze doen én opvalt in de massa. Ik liet me inspireren door hun verhaal en de oude comics van Marvel en DC en creëerde een Over Ons die je waarschijnlijk nergens anders zult zien. Met de Over Ons-tekst legde ik een basisverhaal voor het marketingbureau, dat als leidraad diende voor hun verdere webteksten en communicatie.

De helden in de spotlight

Aansluitend op de verhalende introductie laat ik de wereld kennis maken met Hero Dennis en Hero Robbie. Twee dappere marketeers uit de middeleeuwse straten van Deventer. Kort, pakkend en met een flinke knipoog presenteer ik de twee ondernemers op een geheel eigen wijze. De heroes komen extra tot leven door de vette 3D-characters van Edo Draaijer van The Unemployed Chefs.

De webteksten

Wil je een impressie van de websiteteksten die ik voor Hero Marketing maakte? Bekijk dan de pagina’s hieronder of kijk zelf op de website van Hero Marketing.

Professionele webteksten of SEO teksten nodig?

De teksten voor Hero Marketing bracht niet alleen hun verhaal tot leven, mijn teksten zorgden ook voor meer bezoekers en enthousiaste klanten. Wil jij ook meer uit je website halen met slimme professionele webteksten of conversiegerichte SEO teksten? Ik ga graag voor je aan de slag. Neem direct contact op voor snelle actie!

 

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.