Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid van medewerkers | Achmea Centraal Beheer | Animatiescript

Wat te doen bij arbeidsongeschiktheid van medewerkers | Achmea Centraal Beheer | Animatiescript

Wat doe je als werkgever wanneer een medewerker langdurig arbeidsongeschikt raakt? We legden het uit in deze animatie voor Centraal Beheer.


Moeilijk verhaal, makkelijke stijl

De financiële afhandeling van een arbeidsongeschikte medewerker is absoluut één van de meest ondoorgrondelijke onderwerpen die je kunt bedenken. Dat weten ze bij Centraal Beheer ook. Daarom kozen ze ervoor om dit moeilijke verhaal op een zo makkelijk mogelijke manier te vertellen, met een handige uitleganimatie.

Grote belangen

Als werkgever ben je 12 jaar verantwoordelijk voor een langdurig zieke medewerker. Financieel en op het gebied van re-integratie. Daarom wil je heel goed weten hoe je die verantwoordelijkheid zo goed mogelijk invult. Ik sprak urenlang met de kenners van Centraal Beheer en vertaalde hun inhoudelijke kennis naar een verhaal voor leken. Ingestoken vanuit de grote belangen voor de werkgever, op een laagdrempelige manier verteld. Met simpele vormgeving en een helder verhaal. Niet spectaculair, niet amicaal, maar professioneel en informatief. Wil je weten hoe de animatie is geworden? Bekijk hem hieronder!

Glashelder script voor animatie of video nodig?

Ben jij op zoek naar een creatieve tekstschrijver die pakkende animatiescripts of videoscripts schrijft voor bedrijven en organisaties? Mijn pen en schrijfblok liggen klaar. Neem vooral even contact met me op voor de mogelijkheden en kosten. Wil je meer weten? Lees dan vooral verder op deze pagina.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.