Transportverzekering | Centraal Beheer

Transportverzekering | Centraal Beheer

Stilstaan is geen optie in de transportsector. Daarom helpt Centraal Beheer bij het vergoeden en afhandelen van schade. In deze animatie legden we uit hoe.


‘Even Apeldoorn contacten’

Ik mocht de in Nederland wereldberoemde zin ‘even Apeldoorn bellen’ voor eventjes terugbrengen in deze animatievideo voor Centraal Beheer. Nou ja… een soort van dan. Tegenwoordig doen we helaas wat meer dan alleen bellen. Samen met Visual Punch hielp ik Centraal Beheer hun Transportverzekering op een heldere, laagdrempelige manier uit te leggen aan bedrijven in de transportsector. Ik nam het script voor mijn rekening. 

Herkenbare uitdagingen  

Een krachtig script is een script dat voelt alsof het voor jou als kijker gemaakt is. Dat betekent dat we als transportbedrijf moesten denken, de uitdagingen van de sector moesten begrijpen en de vragen moesten stellen die zij zouden hebben. Van daaruit schreef ik een script dat inspeelt op herkenbare behoeften en uitdagingen van de doelgroep. Om zo de boodschap krachtig over te kunnen brengen. 

Bekijk de animatie   

  


Ben jij op zoek naar een tekstschrijver voor scripts?

Ben jij op zoek naar een creatieve tekstschrijver die jouw verhaal omzet tot een krachtig script ? Of ben jij animator en zoek je naar een scriptschrijver om mee samen te werken? Neem dan snel contact op en ik kijk graag wat ik voor je kan doen.

Over de auteur

Luuk Talens administrator

Luuk Talens schrijft.